Tuesday 29 May 2007

Serile

E foarte interesanta viata de seara de aici de la "casuta din preerie" pt. mine, care am fost privata de aventuile vietii de la camin. Aici e ca la camin, doar ca usor mai select, adica suntem 2 persoane la o baie foarte bine dotata si fara bucati de gresie sau faianta lipsa. Evident ca ajungi sa ii cunosti pe toti si oricum stilul american impune sa te saluti cu toata lumea. De multe ori ajunge sa iesi din apartament si deja se gaseste ceva de facut.
Acuma careva seara (ca sa o citez pe Icu, cosmeticiana din tgm) ne-am pus cu Simona si cateva beri la piscina la povesti. Nu a trecut mult ca s-a strans gasca de cunoscuti cu laptorpuri, muzica, bere si voie buna. La 22:00 se inchide la piscina, dar noi am hotarat sa ne intoarcem, sarind gardul evident. Mare ne-a fost mirarea cand ne-am trezit cu reflectorul masinii de serif in fata si o voce care ne anunta ca este ultimul avertisment sa parasim locul sau ne paste o amenda. Am fugit ca refugiatii din lagar. Fiecare a prins o bere, un laptop si a sarit gardul. Noroc ca m-a prins si pe mine cineva si m-a aruncat peste gard ca singura nu reuseam sa il sar, oricat de mare ar fi fost presiunea.
In alta seara, probabil de plictiseala, prajeam o paine si a pornit subit alarma de foc. Cum in RO nici nu se pune problema de asa ceva, nici macar nu stiam ce se intampla, eram sigura ca e un incendiu undeva si ne eveacueaza pe toti ca in filme. De fapt era toasterul care scotea fum. Culmea, painea nu era arsa si culmea e ca toata lumea il foloseste si la nimeni nu a mai facut asa urat.
Recent am asistat la un concurs de baut shoturi de rom. Un baiat si o fata (putin mai implinita, asa pe stil american) s-au luat cu o sticla de 2 litri si fumos, cu paharele de shot si arbitru care cronometra riguros cele 2 minute care treceau intre shoturi, au bagat cate 38 de paharele de licoare maronie, pana ce evident s-a ajuns la betie crunta, stare de rau si chemat ambulanta. Americanii astia parca nu stiu sa bea cu masura :).
In fiecare seara exista intalniri si baut de bere. Depinde de fiecare daca vrea sau nu sa participe. Cert e ca ai cu cine bea daca ai ce bea. Si cand nu ne e tare lene ne luam cu ladita frigorifica incarcata evident cu bere si mergem pe plaja ca sa admiram stelele. Din pacate se intampla mai rar, fiindca pana la lasarea intunericului (in jur de 8 seara) nimeni nu mai e in stare sa conduca.

3 comments:

Unknown said...

am pricipit: shoturi, alea alealalte, da mai ziiii!!!:D

Unknown said...

nu stiu de ce ma stie porcu asta de alexandra, is io nu alta;)

Radu said...

imi cer scuze ca intervin in felul asta.. dar.. ma uitam la detaliile care le`am scris intr`o casuta.. si apasand pe david lodge... mi`a aparut numele tau in dreptul cautarii altor persoane care plac lodge.. sau sartre..nici nu mai stiu . ideea este ca sunt o gramada de chestii care le impartasim in ceea ce priveste gusturile.

e chiar ok sa mai gasesti oameni cu aceleasi preferinte:)

salutari. imbratisari. ce vrei tu:)